Oldalak

Ads 200x100px

.

2013. június 2., vasárnap

Idegen nyelvi és informatikai képzések

A projekt keretében megvalósuló idegen nyelvi és informatikai képzésben részt vehet minden  18. életévét betöltött felnőtt, aki nem áll középiskolával, felsőoktatási intézménnyel tanulói vagy hallgatói jogviszonyban (kivételt képeznek a költségtérítéses képzésben résztvevők).
 
A projekt kiemelten kezeli a kedvezményezett térségek besorolásáról szóló 311/2007.(XI.17.) Kormányrendelet 1. számú melléklete alapján a hátrányos helyzetű településen állandó lakhellyel és/vagy tartózkodási hellyel rendelkezőket, valamint a 45 éven felülieket, felső korhatár nélkül.
 A projekt keretében elnyerhető támogatás maximális összege 90.000 Ft.
Minden képzésben résztvevő személy önrész befizetésével járul hozzá képzésének díjához Az önrész mértéke a hátrányos helyzetű településeken élők esetében a képzési díj összegének  minimum 2%-a, minden más esetben minimum 5%-a.
 
Felhívjuk a képzésben résztvevők figyelmét, hogy a párhuzamos képzések elkerülése érdekében a jelen képzési program megvalósításával egyidejűleg nem vehetnek részt más hazai és/vagy európai uniós forrásból támogatott idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésben.
 
Támogatás a 2012. december 1-jétől induló és 2014. augusztus 31-éig befejezett képzéseken résztvevő magánszemélyeknek adható.

Regisztrációt követően jelentkezni ezen a weboldalon lehet: https://eper.hu/eperhir/kepzett/kepzettbejelentkezes.aspx