Oldalak

Ads 200x100px

.

2013. október 4., péntek

Energiahatékony iskolák fejlesztése


Megjelent az EGT Alap Energiahatékonyság program területének  pályázati felhívása: Az Energiahatékony iskolák fejlesztése c. pályázati felhívás keretösszege 8.708.894 EUR, a támogatási intenzitás 85%.

A kiírás célja hazai iskola épületek energiahatékonyságának javítása, szemléletformálás és kapacitásfejlesztés a felújítási projekthez kapcsolódóan, akár hazai vagy donor projekt partnerekkel együttműködve. A pályázatra kizárólag magyarországi közoktatási intézmények (fenntartói, üzemeltetői, tulajdonosai vagy önállóan gazdálkodó iskolák) nyújthatnak be pályázatot. A pályázatokat magyar nyelven szükséges elkészíteni, ugyanakkor angol nyelvű összefoglaló elkészítése kötelező.

A magyar nyelven kitöltött elektronikus pályázati űrlap benyújtásának határideje 2014. január 6. 15 óra 59 perc. Az elektronikus pályázati űrlap benyújtását követően nyomtatható nyilatkozatot legkésőbb 2014. január 6. 23 óra 59 percig kell postára adni.

Felhívjuk a tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a pályázatok a benyújtási határidő leteltét követően, egyszerre kerülnek bírálatra és az értékelésre kapott pontszám szerint, régiónként kerülnek sorba rendezésre (azaz nem a benyújtás sorrendjében kerülnek támogatásra).

Ha további kérdése van, kattintson a nevemre és írjon email-t, hogy mielőbb válaszolni tudjak!

Forrás: Norvég Alap

Üdvözlettel: