Oldalak

Ads 200x100px

.

2014. január 8., szerda

Újra megnyílik a "Hazai és nemzetközi testvériskolai kapcsolatok támogatása" pályázat

Hátrányos helyzetű tanulókat különböző arányban nevelő intézmények kapcsolatfelvételére 4,5 milliárd forintos programot indít a Emberi Erőforrások Minisztériuma, határon belüli és határon túli lehetőségekkel - jelentette be Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár és Kovács Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán Nyergesújfalun.

A már lezárult pályázatok első fordulójában 165 intézmény legalább 7550 tanulóval vesz részt, közülük 3020 diák halmozottan hátrányos helyzetű. A programban még 1,4 milliárd forint található, ennek felhasználására az államtitkárság újranyitja a pályázatot - mondták el a politikusok a Szalézi - Irinyi Középiskolában tartott sajtótájékoztatón.

A pályázat országhatáron belüli és határon túli, valamint Európai Unión belüli testvériskolai kapcsolatok felvételét támogatja.


Forrás: MTI

Ha most nem akar lemaradni a pályázatról, töltse ki az alábbi kérdőívet és írjuk meg azonnal a pályázatot. Referenciáim a TÁMOP-3.3.14. programban: 8 beadott pályázatból mind a 8 pályázatom nyert, segítek az Ön iskolájának is!

Üdvözlettel: