Oldalak

Ads 200x100px

.

2015. április 3., péntek

Trafik - Újabb trafiküzemeltetési pályázat jelent meg

Megjelent a hatodik, 490 település számára hirdetett dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló nyilvános koncessziós pályázati kiírás - tájékoztatta az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a pályázatokat a társaság postafiók címére, 2015. május 2-a 23 óra 59 percig lehet küldeni - postai bélyegzővel ellátva.

Pályázatonként nettó 25 ezer forintot kell fizetni, amit az ND Nonprofit Zrt. Magyar Államkincstár által vezetett számlájára kell legkésőbb a pályázat benyújtásával egyidejűleg átutalni.

Az ND tájékoztatása szerint az ötödik pályázati körben 77 településre 88 koncessziós helyet hirdettek meg. A beérkezett pályázatok száma 653 volt és 70 nyertest hirdettek ki, közülük ketten nem írtak alá a szerződést.

A meghirdetett települések közül nem pályáztak 18-ra. Ezek: Aranyosapáti, Bérbaltavár, Dávod, Domaszék, Dubicsány, Földes, Hercegszántó, Kömörő, Magyarszecsőd, Nagyrábé, Nyírtass, Püspökszilágy, Rákóczibánya, Sajtoskál, Tiszabő, Tyukod, Vácegres, Záhony, illetve a két alá nem írt szerződés a következő településeket érinti: Ferencszállás, Tiszaszalka. A teljes pályázati kiírást itt tudja letölteni: ND Nonprofit Zrt.

Jelenleg mintegy 5845 koncessziós joggal rendelkező nemzeti dohánybolt működik az országban, és további 476 helyen ideiglenesen árulnak dohánytermékeket addig, amíg nem találnak gazdára ezek a koncessziók is.

Forrás: MTI

Amennyiben pályázni szeretne, kérem töltse ki az alábbi kérdőívet és mielőbb felveszem Önnel a kapcsolatot. Ha nem jelenik meg az űrlap, kattintson ide!

Üdvözlettel:
Baksa Eszter, az Ön pályázatírója