Oldalak

Ads 200x100px

.

2016. július 21., csütörtök

Módosult a Védőháló a családokért felhívás

Ezúton értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult „A védőháló a családokért” című (EFOP-1.2.1-15 kódszámú) felhívás.

A felhívás módosítása azért szükséges, mert a felhívás kapcsán 2016. július 15-én megjelent közlemény tartalmával ellentétben a kérelmek benyújtására 2016. július 15. délutánjától már technikai hiba folytán nem volt lehetőség. A technikai probléma által okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.

A támogatási kérelmek benyújtására ismételten lehetőséget biztosítunk, egyben felhívjuk a tisztelt támogatást igénylők figyelmét, hogy a támogatási kérelmek első szakaszának bírálati határnapját 2016. július 19-re módosítottuk. A beérkezett támogatási kérelmek nagy számára és a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret valószínűsíthető kimerülésére tekintettel 2016. július 19. napi határnappal a felhívás felfüggesztésre kerül.  

Ennek értelmében 2016. július 22-én 0 órától – a felfüggesztés esetleges feloldásáig – támogatási kérelmek már nem lesznek benyújthatók.

Forrás: Széchenyi 2020

Amennyiben első kézből szeretne értesülni a legfrissebb pályázati hírekről, iratkozzon fel most INGYENES hírlevelünkre az alábbi űrlap kitöltésével. (Ha nem jelenik meg az űrlap, kattintson ide.)

Üdvözlettel:
Baksa Eszter, az Ön pályázatírója