Oldalak

Ads 200x100px

.

Szolgáltatások

Kedves Látogató!

2021-től cégünk nem vállal újabb pályázatírási vagy projektmenedzsment megbízást. 

Megértését köszönjük!


Az ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó Kft. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága által regisztrált tanácsadó cég, az erről szóló tanúsítványt itt töltheti le.

Pályázatírást és projektmenedzsmentet elsősorban vállalkozások részére vállalunk. (Magánszemélyek és mezőgazdasági termelők részére pályázatírást nem vállalunk, továbbá közbeszerzési pályázatokat sem írunk.)

Szeretnénk Önnek bemutatni cégünk szolgáltatásait:

1) pályázatfigyelés
  • ingyen, Pályázati Értesítő néven átlagosan heti 1 hírlevelet küldünk Önnek az Ön által megadott hivatalos/üzleti email címére, melyben az aktuális pályázatokról tájékoztatjuk

2) pályázati előminősítés
  • ingyen, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy csak olyan pályázaton vegyen részt, amire jogosult. Fontos, hogy egyikőnk se dolgozzon feleslegesen, de ha már energiát fektetünk egy pályázatba, akkor az legyen a legjobb. Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni ezt az űrlapot: Pályázati Képesség Vizsgálat

3) pályázatírás
  • Ön elmondja ötletét, mi elmondjuk, hogy milyen pályázatokon indulhat, egyeztetünk, ötletelünk és végül összeállítjuk Önnek úgy a pályázati anyagot, hogy a lehető legnagyobb támogatási összeget kaphassa meg.

4) utógondozás
  • ha megnyeri a pályázatot tudja hogy mennyi papírmunka van még vele? Nem kell egyedül végigcsinálnia, végig segítünk és együtt gyorsabban és sikeresebben boldogulunk az elszámolással, hogy Ön minél előbb megkaphassa a támogatási összeget.

5) helyszíni ellenőrzéseken való részvétel
  • a pályázatok életében néha előfordul, hogy a közreműködő szervezetek helyszíni ellenőrzést tartanak. Ne féljen tőle, ott leszünk és mi válaszolunk azokra a kérdésekre, amik a pályázathoz kapcsolódnak. Nyugodjon meg, minden rendben lesz!

Eszébe jutott még valami a pályázatos témakörben amire szüksége lenne? Írjon emailt, és válaszolunk vagy iratkozzon fel a hírlevélre, hogy Ön is megtudja a legfrissebb pályázati híreket!

Üdvözlettel:

Baksa Eszter, az Ön pályázatírója