Ads 200x100px

.

Hírlevél


Adatvédelem

    Az ECOPROFIN Kft. az ügyfél-regisztrációkor vagy a honlapon található űrlapok kitöltése során megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során A feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik az ECOPROFIN Kft. által küldött elektronikus levélre válaszolva "Leiratkozás" tárggyal vagy a levél alján lévő "Unsubscribe now" gombra kattintva.
    Az ECOPROFIN Kft. weboldalán kezdeményezett feliratkozás vagy bármely űrlap kitöltése egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldaláról vagy email-ben  érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak. Az ilyen módon létrejött kapcsolatfelvétel a feliratkozó részéről további kötelezettségekkel nem jár.
    Amennyiben az ECOPROFIN Kft. honlapján található bármely űrlapon, elektronikus levélben, vagy személyesen megadja cége vagy szervezete nevét/adószámát, úgy hozzájárul, hogy a cégről/szervezetről az ECOPROFIN Kft. a nyilvános adatbázisokból (NAV, Cégközlöny, stb.) adatokat gyűjtsön és azt saját ügyfél-kezelési adatbázisában nyilvántartsa. Ennek törlését bármikor kezdeményezheti elérhetőségeinken, melyeket a honlap jobb oldali sávjábán vagy itt megtalál. A feliratkozás során megadott adatokat harmadik félnek át nem adjuk, azokat kizárólag az ECOPROFIN Kft. saját célra a pályázatfigyeléshez és a pályázat elkészítéséhez használja fel.


Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-72309/2014. 
Pályázati Értesítő archívum

A holnapon megjelenő fotók a www.freeimages.com és a www.pexels.com weboldalakról származnak, vagy a szerző saját felvételei.