Ads 200x100px

.

Szolgáltatások

Kedves Látogató!

Az ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó Kft. a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Operatív Programok Irányító Hatósága által regisztrált tanácsadó cég, az erről szóló tanúsítványt itt töltheti le.

Pályázatírást és projektmenedzsmentet vállalkozások, non-profit szervezetek, a közszféra intézményei részére vállalunk. (Magánszemélyek és mezőgazdasági termelők részére pályázatírást nem vállalunk, továbbá közbeszerzési pályázatokat sem írunk.)

Szeretném Önnek bemutatni cégem szolgáltatásait:

1) pályázatfigyelés
  • ingyen, célzott kutatás, tehát nem fogunk Önnek küldeni fodrászoknak szóló pályázati lehetőséget, ha Ön ipari cikkek előállításával foglalkozik. Az aktuális pályázatokról itt tájékozódhat: Hírek

2) pályázati előminősítés
  • ingyen, hiszen mindkettőnk érdeke, hogy csak olyan pályázaton vegyen részt, amire jogosult. Fontos, hogy egyikőnk se dolgozzon feleslegesen, de ha már energiát fektetünk egy pályázatba, akkor az legyen a legjobb. Ehhez nem kell mást tenni, mint kitölteni ezt az űrlapot: Pályázati Képesség Vizsgálat

3) pályázatírás
  • Ön elmondja ötletét, mi elmondjuk, hogy milyen pályázatokon indulhat, egyeztetünk, ötletelünk és végül összeállítjuk Önnek úgy a pályázati anyagot, hogy a lehető legnagyobb támogatási összeget kaphassa meg.

4) utógondozás
  • ha megnyeri a pályázatot tudja hogy mennyi papírmunka van még vele? Nem kell egyedül végigcsinálnia, végig segítünk és együtt gyorsabban és sikeresebben boldogulunk az elszámolással, hogy Ön minél előbb megkaphassa a támogatási összeget. Projektmenedzsmentet olyan pályázatokhoz is szívesen vállalunk, melyeket nem mi írtunk!

5) helyszíni ellenőrzéseken való részvétel
  • a pályázatok életében néha előfordul, hogy a közreműködő szervezetek helyszíni ellenőrzést tartanak. Ne féljen tőle, ott leszünk és mi válaszolunk azokra a kérdésekre, amik a pályázathoz kapcsolódnak. Nyugodjon meg, minden rendben lesz!

Eszébe jutott még valami a pályázatos témakörben amire szüksége lenne? Írjon emailt, és válaszolunk vagy iratkozzon fel a hírlevélre, hogy Ön is megtudja a legfrissebb pályázati híreket!

Üdvözlettel:

Baksa Eszter, az Ön pályázatírója