Oldalak

Ads 200x100px

.

2013. június 15., szombat

Trafik pályázat 2013. július 1-ig

Tudom, hogy minden hírportál azzal van tele, hogy milyen a Trafik pályázatok elbírálása, ki mennyi koncessziós jogot nyert el Dohánybolt üzemeltetésre, de mégis azt mondom, hogy megér egy próbát, hogy Ön is Dohánybolt tulajdonos legyen! 

2013. július 1-ig még be lehet nyújtani a pályázatokat, az első körhöz képest könnyítés, hogy nem kell biztosítékot befizetni a Magyar Államkincstár számlájára.

Frissítés: ÚJRA lehet pályázni, megjelent a 3. kör is, beadási határidő 2013. szeptember 2., részletek itt!


A dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság koncessziós szerződéssel történő átengedésére megjelent pályázati kiírás kapcsán mintegy 1400 település vonatkozásában nem érkezett érvényes pályázat vagy pályázatot egyáltalán nem nyújtottak be - emiatt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium új pályázati kiírást tett közzé, így az érintett településekről ismételten lehetőség nyílik trafikpályázat benyújtására. A településlistát itt megtekintheti! 

Pályázatot magánszemélyek nyújthatnak be, a koncessziós jog elnyerése után vállalkozásként kell a Nemzeti Dohányboltot üzemeltetni (egyéni vállalkozó, bt., kft.).

Forrás: Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.

A pályázatírás díjáról, az üzleti és pénzügyi terv elkészítéséről érdeklődjön email címünkön, segítünk, hogy Ön is a nyertesek közé tartozhasson! 

Ha pályázni szeretne a dohánykoncessziós jog megszerzésére, legyen szíves kitölteni az alábbi űrlapot, hogy mielőbb felvehessem Önnel a kapcsolatot. Ha nem jelenik meg az űrlap, kattintson ide!